*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
*A Lavazza vállalatnak nem partnere, támogatója vagy szponzora a Nespresso
**A Nescafè®, a Dolce Gusto® és a Melody I külső féltől származó márkák, amelyek nem kapcsolódnak a Luigi Lavazza S.p.A.-hoz.
90 ml Lavazza Cold Brew Lavazza NITRO Cold Brew kávé
0,6 dl Grey Goose vodka
0,3 dl mézes-mandulás egyszerű szirup
3 csipet mexikói keserű csokoládé
Mézes-mandulás egyszerű szirup:
1/2 csésze méz
1/2 csésze víz
Mandula kivonat
Shaker
Koktélospohár
A „mexikói mézes cold brew kávékoktél” receptje a Florida International University Chaplin School of Hospitality & Tourism Management hallgatói között megrendezett kávékoktél verseny eredményeként született. Gratulálunk a győztes diáknak, Alexa Rodrigueznek!